Geïntegreerd Welzijns- en Gezondheidscentrum

Het centrum is een ontmoetingsplek. Gezondheids- en sociaal werkers en bewoners van de wijk werken samen om een zorgzame en veerkrachtige omgeving te creëren.

Open van maandag tot vrijdag
van 8.10 – 12 uur en van 14 – 19 uur

Wij spreken meerdere talen en werken samen met tolk- en vertaaldiensten.
Vraag het zeker aan het onthaal!

Onze diensten

Ons multidisciplinair team werkt samen om jou de best mogelijke ondersteuning te geven. We hebben huisartsen, verpleegkundigen, een kinesist, vroedvrouwen, psychologen, maatschappelijk werkers, buurt actie relais,enz.

Wat is een medisch huis? Moet ik mij inschrijven?
Moet ik bij jullie betalen?

Een centrum open naar de buurt

In samenwerking met onze partners, bieden wij een brede waaier activiteiten aan de buurtbewoners. Het kan bijvoorbeeld gaan om een groepsactiviteit rond welzijn en gezondheid, een sportactiviteit of een ontmoetingsmoment tussen buurtbewoners.

Gebruik van de zalen

Ontmoetings- of vergaderzalen zijn beschikbaar voor organisaties werkzaam in de gezondheids- sociale of gemeenschapssector of voor initiatieven van de buurt.

Het centrum

Het project is ontstaan uit een samenwerking tussen Medikuregem, Dokters van de Wereld en Solidarimmo. We werken volgens een globale en positieve visie op gezondheid en welzijn. De vzw Goujonissimo werkt samen met haar partners en de bewoners van de buurt om een warme en dynamische ontmoetingsplek te creëren.