We werken samen met een aantal partners die onmisbaar zijn binnen ons centrum:

Aquilon VZW

Karin geeft Yengar Yoga lessen bij Goujonissimo

Dental FLUX

Dental FLUX biedt mobiele tandzorg aan mensen in Anderlecht, Sint Gillis en Ukkel.

Cosmos VZW

Het doel van vzw Cosmos is om in de gemeente Anderlecht, met focus op de wijk Kuregem, sociaal-culturele initiatieven te nemen op het gebied van welzijn, vorming en werkgelegenheid. Eén van de doelstellingen is om activiteiten te organiseren die zorg en ondersteuning bieden aan senioren en andere mensen die daar nood aan hebben, om gelukkig en verbonden te leven in hun buurt.

OCMW Anderlecht

Het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn (OCMW) van Anderlecht is een openbare instelling met als opdracht het bieden van sociale bijstand aan wie op het grondgebied van de gemeente woont.

Het OCMW helpt de burgers van Anderlecht met een waaier van steunmaatregelen die materieel, sociaal, socioprofessioneel, medisch-sociaal of psychologisch van aard kunnen zijn.

Anne Sophie Jean

Ik begeleid mensen die het psychologisch moeilijk hebben om hun situatie te verbeteren of op te lossen.

We zoeken samen naar welke problemen prioritair zijn en wat het doel van de therapie is waar we naartoe werken. Ik gebruik therapeutische hulpmiddelen die zijn afgeleid van korte systeemtherapieën.

BRUSANO

Brusano verzamelt, dynamiseert en ondersteunt medisch-sociale actoren in Brussel.
Ze stellen methodieken en hulpbronnen ter beschikking om complexe begeleidingen te ondersteunen. Ze brengen de verschillende diensten samen om uit te wisselen, te experimenteren en en samenwerkingen uit te bouwen.

BBBRU

Het BBBru-team staat klaar om je zo goed mogelijk te begeleiden tijdens je zwangerschap en de eerste fase van het mama zijn.
Je kan bij ons terecht voor:

  • een grondige medische opvolging en voorbereiding van je zwangerschap, bevalling en het moederschap.
  • We organiseren ontmoetingsmoment voor het samen beleven van je zwangerschap met andere aanstaande moeders in een fijne en warme omgeving.
    (Monitoring door dezelfde verloskundigen tijdens je hele zwangerschap en bevalling)

Social verpleegpost

De Sociale Verpleegpost is een gezondheidsdienst voor mensen in een precaire woonsituatie. Gesitueerd in een Geïntegreerd Welzijns- en Gezondheidscentrum, bieden wij gratis verpleegkundige zorg en gezondheidspromotie aan. Wij zijn er voor hen die moeilijk toegang vinden tot gezondheidszorg en willen een brug zijn naar duurzame gezondheidszorg. Ons doel is om een poort te zijn naar duurzame toegang tot gezondheidszorg.